Tarief

Een behandelafspraak bij mij duurt 60 minuten en daarvoor reken ik €85.

Diagnose consult

Het eerste consult is een diagnose consult wat langer duurt dan een normale behandelafspraak. Het diagnoseconsult duurt 90 minuten. Het tarief voor dit eerste diagnose consult is €97.

Telefonische intake

Heb je pijn of ondervind je problemen in het leven en denk je dat dat je baat zou kunnen hebben van een acupunctuur behandeling, maar heb je vragen of weet je niet goed hoe het werkt. Wil je weer lekker in je vel zitten en er achter komen wat er aan de hand is. Neem dan contact met mij op!

In deze gratis 45 minuten durende telefonische intake bespreken we jouw persoonlijke situatie en leg ik je uit hoe acupunctuur jou kan helpen. Je krijgt een persoonlijk plan van aan aanpak.

In dit gesprek krijg je een ook duidelijk beeld van hoe ik te werk ga en wat je bij mij kunt verwachten. Hebben we een klik met elkaar, dan geef ik je advies voor de behandeling die het beste bij je past en kun je direct de eerste afspraak inplannen.

Betalingsmogelijkheden

Na een los consult kan je terplekke met de pin betalen. In het geval van een behandeltraject is het mogelijk om in maandelijkse termijnen te betalen. In beide gevallen krijg je digitaal de factuur toegestuurd.

Je kunt tot 24 uur voor aanvang van de afspraak deze kosteloos annuleren of verzetten. Indien je echter binnen 24 uur wilt annuleren of verzetten zal ik helaas de behandeling toch in rekening moeten brengen.

Vergoeding vanuit de verzekering

Deze behandeling kun je geheel of gedeeltelijk vergoed krijgen, afhankelijk van je zorgverzekeraar.

Neem contact met mij op

Ben je ervan overtuigd dat ik de acupuncturist ben die jou kan helpen om van je klachten af te komen? Neem dan contact met mij op. We gaan dan samen kijken welke behandeling het beste bij jou past.