Over Simone

Ik ben Simone Thewissen en met acupunctuur geef ik vrouwen hun gevoel, rust en lichaam weer terug. Alleen wanneer je goed voor jezelf zorgt, kun je ook voor anderen zorgen. Jij bent de enige die werkelijk begrijpt wat er in jou omgaat. Wat heb jij op dit moment eigenlijk nodig? Wat kan jou op dit moment daadwerkelijk helpen? Ik ga het niet voor je invullen, maar ga je juist zelf laten voelen wat je werkelijk nodig hebt en kan ik je assisteren waar je dat nu nog lastig vindt.

Bij mij gaan hart en verstand hand in hand. Ik ben dol op betekenisvolle gesprekken waarin we tot de kern komen van wat jou diep raakt. Ik geniet van de kleine details die het leven mooi maken.

Doordat ik oorspronkelijk gepromoveerd ben als scheikundige combineer ik een praktische onderzoekende instelling met de kracht van acupunctuur. In mijn behandelingen kijk ik niet alleen naar het verlichten van je klachten, maar ook naar de oorzaken die hebben bijgedragen aan het ontstaan ervan. We pakken beide aspecten samen aan.

Acupunctuur speciaal voor vrouwen in Utrecht

In het jaar 2013 raakte ik volledig uitgeput. Ik was compleet uitgeput en mijn innerlijke vuur leek gedoofd te zijn. Ik herkende mezelf niet meer. Maar door middel van acupunctuur vond ik mijn energie terug, werd ik sterker en kwam ik weer in contact met mijn echte zelf.

De wereld van de acupunctuur fascineert me enorm. Het heeft mij zo veel geholpen bij mijn eigen herstel van een burn-out, dat ik heb besloten om zelf acupuncturist te worden.

Als je snel aan de slag wilt gaan om je klachten aan te pakken, dan ben je bij mij aan het juiste adres. Vul alsjeblieft mijn contactformulier in en vertel me waar je momenteel mee worstelt. Zo kan ik een goed beeld krijgen van jouw situatie en hoe acupunctuur jou kan helpen.

De acupunctuurbehandeling

De onbalans in jouw lichaam heeft geleid tot klachten en om die reden ben je bij mij terechtgekomen. Ik help jou met acupunctuur Utrecht om weer in evenwicht te komen. Tijdens de acupunctuurbehandeling sta ik jou bij als therapeut, acupuncturist en begeleider. Hierdoor kan ik jou een behandeling aanbieden die helemaal is afgestemd op jouw behoeften. Na een aantal behandelingen zullen jouw klachten zijn afgenomen of zelfs helemaal zijn verdwenen.

Heb je vragen? Of wil je graag een afspraak bij mij in Utrecht maken? Bezoek dan mijn profiel op Acupuncturisten Overzicht en vul mijn contactformulier in.

Chinese Traditionele Geneeskunde

De alternatieve geneeswijze acupunctuur komt uit de Chinese Traditionele Geneeskunde. Er wordt gewerkt vanuit de opvatting en overtuiging dat er sprake moet zijn van een balans tussen lichaam en geest om optimaal te kunnen functioneren. Door het menselijk lichaam lopen diverse energiebanen (meridianen) die elk verantwoordelijk zijn voor het energietransport naar een bepaald orgaan.

Op het moment dat er een verstoring in de energie ontstaat, kan de energie niet goed stromen en ga je klachten krijgen. De klachten die jij noemt, geven mij direct inzicht in de energiebaan die verstoord is. Hoe ik jou kan helpen om de levensenergie weer vrij te laten stromen, bespreek ik graag met je tijdens de behandeling.

Kennis is de sleutel tot succes

Dat ik de juiste keuze hebt gemaakt door als acupuncturist te gaan werken, merk ik elke dag opnieuw. Het is bijzonder om te zien welke uitwerking acupunctuur heeft op bestaande klachten. Samen met mijn collega acupuncturisten kunnen wij door onze individuele manier van werken iedereen goed van dienst zijn. Persoonlijk zie ik de gesprekken met cliënten als het allermooiste onderdeel van mijn werk. Acupunctuur Utrecht biedt jou hulp op maat. Mensen op een persoonlijke manier mogen helpen, ervaar ik als heel bijzonder. Kijken naar wat een cliënt écht nodig heeft, vind ik belangrijk.

Zo kan een behandeling stilletjes of juist in combinatie met een fijn gesprek verlopen. Veel mensen die in het verleden bij mij kwamen, komen na verloop van tijd nog eens terug. Ook verwijzen ze bekenden naar mij door. Dit is het bewijs dat acupunctuur Utrecht voor velen de nodige verlichting brengt en dus goed werkt.